Fjalor Anglisht - Spanjisht:

pasteboard

Përkufizimi:
rate 1. cardboard, paperboard, board made from compressed paper
rate 2. n a type of thick cardboard made from sheets of paper that have been glued together
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme spanjisht dhe përkthimet për "pasteboard":
Anglisht Spanjisht
Pra, kjo është se si ju thonë "pasteboard" në spanjisht.
 
Deri tani, 7,279,588 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 38,582.
Tags: pasteboard, cartón, papelón, de cartón, cartón, Anglisht - Spanjisht Fjalor, Anglisht, Spanjisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-englishspanish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0196 / 0.0109 (38)
Mbrapsht në krye