Fjalor Anglisht - Spanjisht:

outbid

Përkufizimi:
rate 1. offer a higher price, bid higher
rate 2. v outbidding, (past simple) outbid, (past participle) outbid or outbidden - to offer to pay a higher price for something than (someone else), esp. at an auction During the 1980s boom, residential property became too expensive for overseas buyers who were always outbid by the UK buyer. The retail group outbid all three competitors for space in the shopping centre.
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme spanjisht dhe përkthimet për "outbid":
Anglisht Spanjisht
Pra, kjo është se si ju thonë "outbid" në spanjisht.
 
Konjugimi:
.
 
Shprehjet që përmbajnë "outbid":
Anglisht Spanjisht
.
Deri tani, 7,279,588 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 38,582.
Tags: outbid, sobrepujar, pujar más alto que, Anglisht - Spanjisht Fjalor, Anglisht, Spanjisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-englishspanish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0211 / 0.0133 (39)
Mbrapsht në krye