Fjalor Anglisht - Spanjisht:

modesty

Përkufizimi:
rate 1. humbleness, unpretentiousness; moderation; simplicity; decency, propriety in thought or dress
rate 2. n (dated)
.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme spanjisht dhe përkthimet për "modesty":
Anglisht Spanjisht
Pra, kjo është se si ju thonë "modesty" në spanjisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "modesty":
Anglisht Spanjisht
.
Deri tani, 7,279,588 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 38,582.
Tags: modesty, llaneza, modestia, pudor, rubor, vergüenza, modestia, pudor
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-englishspanish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0481 / 0.0290 (43)
Mbrapsht në krye