Fjalor Anglisht - Spanjisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme spanjisht dhe përkthimet për "i do not propose to discuss this matter any further":
Anglisht Spanjisht
Pra, kjo është se si ju thonë "i do not propose to discuss this matter any further" në spanjisht.
 
Deri tani, 7,279,588 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 38,582.
Tags: i do not propose to discuss this matter any further, no pienso hablar más de este asunto, Anglisht - Spanjisht Fjalor, Anglisht, Spanjisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht, shërbimit të përkthimit Anglisht- Spanjisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-englishspanish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
1.0760 / 0.0418 (35)
Mbrapsht në krye