Fjalor Anglisht - Spanjisht:

guestbook

Përkufizimi:
+10 rate book in which visitors can write their names and personal information; (Internet) special page on a web site where visitors can leave their name address and comments
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme spanjisht dhe përkthimet për "guestbook":
Anglisht Spanjisht
Pra, kjo është se si ju thonë "guestbook" në spanjisht.
 
Deri tani, 7,279,588 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 38,582.
Tags: guestbook, libro de visitas, Anglisht - Spanjisht Fjalor, Anglisht, Spanjisht, përkthim, Fjalor Online Anglisht, shërbimit të përkthimit Anglisht- Spanjisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-englishspanish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0193 / 0.0107 (38)
Mbrapsht në krye