Македонски - Шпански Речник:

snowboard

Дефиницијата:
rate 1. single wide ski-like board attached to the feet and used to glide on snow
rate 2. slide on a snowboard
.
 
Ние откривме следниве шпански зборови и преводи за "snowboard":
Македонски Шпански
Значи, ова е како да се каже "snowboard" за шпански.
 
До сега, 7,279,588 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 38,582 денес.
Тагови: snowboard, tabla de snowboard, tabla de snowboard, Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански , превод, онлајн речникМакедонски
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-englishspanish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0195 / 0.0113 (39)
Вратете се на почетокот