Македонски - Шпански Речник:
Дефиницијата:
rate 1. anagram opposer
rate 2. suggest, recommend; tender; make an offer of marriage
rate 3. I N T E N D (v) (formal) to intend to do something How do you propose to complete the project in such a short time scale? (+ to infinitive) How do you propose tackling this problem? (+ verb-ing) I do not propose to reveal details at this stage. (+ to infinitive) What we are proposing is a radical change in approach.
.
 
Ние откривме следниве шпански зборови и преводи за "propose":
Македонски Шпански
Значи, ова е како да се каже "propose" за шпански.
 
Конјугација:
.
 
Изрази кои содржат "propose":
Македонски Шпански
.
До сега, 7,279,588 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 38,582 денес.
Тагови: propose, presentar, proponer, proponer, presentar, Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-englishspanish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0735 / 0.0520 (43)
Вратете се на почетокот