Македонски - Шпански Речник:

pasteboard

Дефиницијата:
rate 1. cardboard, paperboard, board made from compressed paper
rate 2. n a type of thick cardboard made from sheets of paper that have been glued together
.
 
Ние откривме следниве шпански зборови и преводи за "pasteboard":
Македонски Шпански
Значи, ова е како да се каже "pasteboard" за шпански.
 
До сега, 7,279,588 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 38,582 денес.
Тагови: pasteboard, cartón, papelón, de cartón, cartón, Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-englishspanish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0249 / 0.0166 (38)
Вратете се на почетокот