Македонски - Шпански Речник:
Ние откривме следниве шпански зборови и преводи за "i do not propose to discuss this matter any further":
Македонски Шпански
Значи, ова е како да се каже "i do not propose to discuss this matter any further" за шпански.
 
До сега, 7,279,588 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 38,582 денес.
Тагови: i do not propose to discuss this matter any further, no pienso hablar más de este asunto, Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански , превод, онлајн речникМакедонски, Македонски -Шпански преведувачки услуги
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-englishspanish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0242 / 0.0155 (35)
Вратете се на почетокот