Македонски - Шпански Речник:

guestbook

Дефиницијата:
+10 rate book in which visitors can write their names and personal information; (Internet) special page on a web site where visitors can leave their name address and comments
 
Ние откривме следниве шпански зборови и преводи за "guestbook":
Македонски Шпански
Значи, ова е како да се каже "guestbook" за шпански.
 
До сега, 7,279,588 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 38,582 денес.
Тагови: guestbook, libro de visitas, Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански , превод, онлајн речникМакедонски, Македонски -Шпански преведувачки услуги
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-englishspanish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.6281 / 0.0695 (38)
Вратете се на почетокот