Македонски - Шпански Речник:

baseboard

Дефиницијата:
rate 1. narrow board along the base of an interior wall
rate 2. n (C or U) US for skirting board
.
 
Ние откривме следниве шпански зборови и преводи за "baseboard":
Македонски Шпански
Значи, ова е како да се каже "baseboard" за шпански.
 
До сега, 7,279,588 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 38,582 денес.
Тагови: baseboard, rodapié, rodapié, Македонски - Шпански речник,Македонски, Шпански , превод, онлајн речникМакедонски
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-englishspanish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0134 / 0.0058 (38)
Вратете се на почетокот